Privacypeople

Digitale inspiratiesessie voor de zorg: AVG en de verantwoordingsplicht.

De zorg heeft in deze roerige tijden laten zien hoe cruciaal haar inzet is voor onze samenleving en dat ze snel kan reageren op extreme omstandigheden. Een groot compliment voor de wijze en snelheid waarmee de sector in deze crisissituatie optreedt, is zeer op zijn plaats.

Het is nog maar de vraag of en wanneer de situatie weer normaal gaat worden, maar wat wij zien is dat er op het gebied van beleidsmatige ontwikkelingen wel weer tijd vrij komt om andere ambities te realiseren. Graag bieden wij u onze ondersteuning aan op het gebied van privacy en informatiebeveiliging.

Dit doen wij door in de komende maanden online kennis sessies te organiseren op het gebied van privacy en informatiebeveiliging.

De eerste sessie die we organiseren gaat over AVG en de verantwoordingsplicht. Verder zullen we ook inspiratiesessies verzorgen op het gebied van: “het Data Protection Impact Assessment (DPIA) in de zorg ”, “de NEN Normen 7510, 7512 en 7513” en in ieder geval ook een sessie over de "NTA 7516".

Het betreft informele sessies voor bestuurders, toezichthouders en privacy medewerkers in de zorg. Iedere sessie bestaat uit een deel met inhoudelijke presentaties en een deel met interactie.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan een of meerdere van deze sessies.

Per sessie kunnen 10 personen participeren zodat er ook echt de mogelijkheid is om vragen te stellen die tijdens de sessie inhoudelijk beantwoord en besproken kunnen worden. Indien er meer dan 10 aanmeldingen zijn, zullen er meer sessies worden gepland.

Voor degenen die meer willen weten over AVG en de verantwoordingsplicht in de zorg organiseren wij een drietal digitale inspiratiesessies.

  • Woensdag 13 mei, 16.00 – 16.45 uur
  • Woensdag 20 mei, 16.00 – 16.45 uur
  • Donderdag 21 mei, 16.00 – 16.45 uur

Voor meer informatie en om u aan te melden klikt u hier.

Wij zullen vervolgens de uitnodigingen voor de online bijeenkomsten versturen als agendaverzoek, zodat u gemakkelijk deel kunt nemen aan deze online sessie.

Wij verwelkomen u graag in een van onze online sessies.

Met vriendelijke groeten,

PrivacyPeople 

 

 

 

Privacypeople