Privacypeople

Uw FG “as-a-service” - de voordelen van een FG abonnement.

Voor het onderwijs is het een uitdagende tijd. Naast het leveren van kwalitatief goed onderwijs met een krappe bezetting, heeft u ook te maken met toenemende wet- en regelgeving zoals de AVG. Waarschijnlijk is uw organisatie al bezig om de AVG verplichtingen te implementeren en heeft u mogelijk een interne FG aangesteld.

Wij merken dat steeds meer onderwijsinstellingen de rol van de interne FG vervangen door een externe FG. Een externe FG levert de nodige voordelen op, zoals onder meer: specifieke en branche brede AVG expertise, het snel en efficiënt kunnen uitvoeren van diverse AVG taken en de mogelijke belangenverstrengeling tussen toezichthoudende en operationele taken wordt voorkomen.

PrivacyPeople is al jaren actief in het onderwijs (PO, VO en SWV) en heeft veel ervaring met de invulling van de FG functie bij diverse onderwijsinstellingen.

Wij leveren goede en overzichtelijke rapportages en hebben een groot netwerk om elke vraag vlot te beantwoorden. Tevens bieden wij 100% back up garantie en een 24/7 telefonische bereikbaarheid voor datalekken. Onze brochure FG voor het onderwijs kunt u hier downloaden.

Aansluitend zien wij vaak dat de voormalig interne FG de functie van Privacy Officer gaat vervullen en het aanspreekpunt is voor de externe FG. Hierdoor ontstaat een optimale ondersteuning van uw organisatie.

Naast onze FG diensten verzorgen we ook AVG implementaties, voeren we AVG audits uit en bieden we Privacy Management Software aan waarmee onderwijsinstellingen aantoonbaar aan de AVG kunnen voldoen.

Zou u graag ontzorgd willen worden op uw AVG verplichtingen en overweegt u de FG functie extern te beleggen? Neem dan contact met ons op nummer 033 – 200 30 83 of stuur een bericht via de website.

Privacypeople